top of page

8 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΣΥ

Η ασφάλιση υγείας είναι μια ουσιαστική πτυχή του οικονομικού προγραμματισμού κάθε ατόμου. Παρέχει ψυχική ηρεμία και οικονομική προστασία σε περίπτωση απροσδόκητων ασθενειών ή τραυματισμών. Παρόλο που στη χώρα μας το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ) καλύπτει σε σημαντικό βαθμό το κόστος υγείας για κάθε πολίτη, υπάρχουν κάποια οφέλη που μόνο η ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορεί να προσφέρει.


Μερικά από τα βασικά οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας σε σχέση με το ΓΕΣΥ περιλαμβάνουν:


1. Επιλεξιμότητα: Τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας είναι ανοιχτά σε οποιονδήποτε νόμιμο κάτοικο της Κυπριακής Δημοκρατίας επιθυμεί να τα αγοράσει.


2. Χρόνοι αναμονής: Το ΓΕΣΥ είναι γνωστό για μεγάλους χρόνους αναμονής σε ορισμένες υπηρεσίες, ενώ με τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το νοσοκομείο και τον ιατρό της αρεσκείας του και να προχωρήσει άμεσα σε ιατρικές εξετάσεις.


3. Επιλογή παρόχων: Το ΓΕΣΥ διαθέτει ένα συγκεκριμένο δίκτυο παρόχων που πρέπει να χρησιμοποιούν οι ασθενείς, ενώ τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή παρόχων.


4. Ευελιξία: Το ΓΕΣΥ είναι ένα σύστημα που ταιριάζει σε όλους και δεν προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Τα προγράμματα ιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών και μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές ανάγκες.


5. Εξειδικευμένες θεραπείες: Το ΓΕΣΥ ενδέχεται να μην καλύπτει ορισμένες εξειδικευμένες θεραπείες, ενώ τα προγράμματα ιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης μπορεί να προσφέρουν κάλυψη για αυτές τις θεραπείες.


6. Ιατρική Περίθαλψη στο Εξωτερικό: Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ιατρική περίθαλψη οπουδήποτε επιθυμεί στο εξωτερικό.


7. Διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο: Σε περίπτωση νοσηλείας, ο κάτοχος ιδιωτικής ασφάλισής υγείας έχει το δικαίωμα να νοσηλευθεί σε μονόκλινο δωμάτιο.


8. Φοροαπαλλαγή: Ο κάτοχος ασφαλιστηρίου υγείας δικαιούται φορολογική έκπτωση στο ετήσιο ασφάλιστρο που πληρώνει.


Σε τελική ανάλυση, εάν θα επιλέξετε το ΓΕΣΥ ή ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες και προτιμήσεις σας. Το ΓΕΣΥ μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν ολοκληρωμένη κάλυψη με χαμηλό κόστος, ενώ τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν μεγαλύτερη ευελιξία και επιλογές στην υγειονομική τους περίθαλψη


Η εταιρεία μας, HJS Insurance Agents & Consultants, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα πλάνο ιδιωτικής ασφάλισης υγείας το οποίο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

HJS INSURANCE AGENTS & CONSULTANTS

14 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page